Georgiana (FORMATIE NUNTA - DJ NUNTA)

"Am avut o nunta perfecta datorita celor de la Sound Sensations. Mii de multumiri pentru muzica extraordinara oferita! Va imbratisam cu drag si inca o data va multumim pentru implicarea 200% in a face totul perfect!!!"

Adina (FORMATIE NUNTA - DJ NUNTA)

"Buna, numele meu este Adina si am avut nunta acum 3 saptamani. Am colaborat cu cei de la Sound Sensations si pot sa spun ca sunt cei mai tari. S-a dansat toata noaptea, toti invitatii au fost foarte incantati."

citeste mai multe pareri - recenzii - recomandari - opinii

FORMATIE NUNTA


Suntem cunoscuti pentru:

  • Cel mai bun serviciu pentru clienti. (Premiat pe anul 2022)
  • Profesionalism si promtitudine in toate serviciile oferite.
  • 17 ani de activitate in acest domeniu.
  • Dedicati si preocupati in permanenta de dezvoltare si perfectionare.

SOUND SENSATIONS ROMANIA

STUDIOURI PRODUCTIE AUDIO-VIDEO

O formatie pentru evenimentul tau exact asa cum iti doresti. Un vibe si o energie cum rar ai intalnit. Un proiect muzical care iti da dependenta. Pozitivitate, profesionalism si dragoste pentru muzica, toate adunate sub acelasi steag: UNIK ORCHESTRA !!!
 
Am devenit cea mai cautata si apreciata trupa de coveruri din Romania cu cea mai rapida ascensiune in industria formatiilor de muzica LIVE din Romania.

Va multumim pentru caldura si entuziasmul cu care ne primiti la fiecare eveniment si oras in care ajungem. Echipa noastra va asigura de profesionalism si exigenta la cote maxime in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre.

SERVICIILE NOASTRE

DJ MC NUNTA

Cel mai cautat DJ al momentului. MC-ul ideal pentru evenimentul tau. 23 ani de experienta si peste 1000 de evenimente organizate cu succes.

Trupa Cover

FORMATIE NUNTA

SOUND SENSATIONS ROMANIA

BIROURI

DJ/MC Nunta

ANDREI NICULESCU

Formatie Nunta - Trupa Cover

Cover Band - Muzica Populara (folclor)

Band Nunta UNIK Orchestra

Formatii Nunta Bucuresti

Trupa Nunta 100% LIVE

SOUND SENSATIONS ROMANIA

RIDER TEHNIC (SCENOTEHNICA)

Formatie Nunta| Trupa Nunta | Cover Band

UNIK ORCHESTRA

FUM GREU

DANSUL MIRILOR

SOUND SENSATIONS ROMANIA

RIDER TEHNIC (MASINI)

Cel mai important moment din desfasurarea unei nunti este dansul de deschidere - dansul mirilor. Nu comparati calitatea serviciului oferit de noi cu cel oferit gratuit sau “la pachet” de alti furnizori.

reviews|REFERINTE

Fotograf Nunta, Fotograf Profesionist Nunta, Filmari Nunti, Videograf Nunta

Suntem o echipa de fotografi si videografi entuziasti si dedicati meseriei noastre. Prin serviciile foto-video pe care le oferim, realizam materiale de o calitate impresionanta.formatie nunta, recomandari formatii nunta, band nunta, trupa nunta, trupa cover nunta, cover band nunta
NUNTA Fum Greu Dansul De Deschidere - Artificii Dansul Mirilor

PENTRU MAI MULTE INFORMATII PRIVIND CARIERA ARTISTEI BEATRICE APOSTU ACCESATI URMATORUL LINK !!!
Detinem un repertoriu diversificat, ce include atat muzica usoara romaneasca si internationala cat si muzica populara si de petrecere.

Show-ul muzical este completat de un spectacol impresionant de sunet si lumina. Solutia perfecta pentru o atmosfera de vis.
OFERTA NOASTRA ESTE UN PACHET COMPLET DE ENTERTAINMENT PENTRU EVENIMENTUL TAU!

Fotograf

VIDEOGRAF

NUNTA

dj nunta, dj evenimente, dj petreceri, mc nunta, dj majorat, dj pentru botez, dj mc nunta, dj evenimente corporate, oferta dj nunta